Liquid Z5

Item Code: Liquid Z5

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of touch defect

€69.00

LCD vervangen

€79.00

Waterschade behandeling

€99.00

Analyse (onderzoek)

€39.00

  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 12 maanden garantie OEM scherm
  • 3 maanden garantie compatibel scherm
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Acer Liquid Z5


De Acer Liquid Z5 behoort tot de Liquid Z serie van Acer. De naam van de Z5 verwijst naar de grootte van het scherm, het toestel heeft namelijk een scherm van 5 inch groot. Android 4.2 zorgt voor de besturing van dit model.


Om al je belangrijke en leuke documenten op te slaan is er een opslagcapaciteit aanwezig van 4GB. Heb je hier niet voldoende aan dan is dit eenvoudig uit te breiden met behulp van een microSD kaart. In de Google Play Store kun je een keuze maken tussen de miljoenen apps en games om je toestel nog persoonlijker mee te maken. Je kunt zelfs navigeren met dit toestel, dankzij A GPS kom je altijd op de plaats van bestemming aan. Dankzij de 

processor van 1.3 gHz werkt het toestel altijd snel en soepel.


Dual Sim


De Acer Liquid Z5 heeft ruimte voor twee simkaarten, dit is erg handig als je een zakelijk toestel hebt en een privé toestel. Zo hoef je nooit meer met twee smartphones over straat te gaan, het bespaart je dus ook nog eens de kosten van een extra toestel. Ook het verzenden van bestanden met de Bluetooth functie is erg handig, zo verstuur je snel bestanden naar familie en vrienden. Je zet de Bluetooth aan en koppelt zo je toestel aan die van een ander om zo de bestanden te versturen.


Groot scherm op de Liquid Z5


Dit model van Acer heeft een lekker groot en duidelijk scherm van 5 inch. Dit heeft vele voordelen, het lezen van tekst wordt zo makkelijk gemaakt en ook een game spelen of film bekijken is een waar genot met dit toestel. Toch heeft Acer het toestel vrij compact weten te houden waardoor je het ook mee kunt nemen in je broekzak. Je haalt hem dus snel weer tevoorschijn als je een leuke foto wilt maken. Reparatie van een defect scherm verzorgt Quick Repair ook voor de Acer Liquid Z5.


Camera’s op dit Acer toestel


Ook op het gebied van foto’s maken tref je het met dit Acer model. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 5 megapixel waarmee je mooie scherpe plaatjes kunt schieten. Deze camera is ook voorzien van een flitser om bij minder goede lichtomstandigheden toch mooie foto’s te kunnen maken. Met behulp van de autofocus heb je nooit meer onscherpe foto’s of wazige beelden.


De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 0.3 megapixel, met deze camera kun je mooie selfies maken om te delen met vrienden en familie op sociale media.Muziek en media


Om muziek hoef je ook niet verlegen te zitten bij de Acer Liquid Z5. Dankzij een ingebouwde FM radio en een MP3 speler kun je altijd je favoriete muziek luisteren. Dit kun je zowel via internet doen als offline. Met de A GPS navigatie software hoef je nooit meer te zoeken naar een locatie, deze software werkt nog nauwkeuriger dan de normale GPS software.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.