Q10

Item Code: Q10

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€80.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

BlackBerry Q10


Zoek je een toestel met een volwaardig fysiek toetsenbord dan moet je zeker eens kijken naar de Q10 van BlackBerry. Dit model van BlackBerry heeft een erg fijn toetsenbord, en met het beeldscherm van 3.1 inch goed zichtbaar en bijzonder eenvoudig mee te nemen. Quick Repair herstelt ook problemen van het beeldscherm bij de BlackBerry Q10. Je bent altijd welkom in een van de winkels.


Dit toestel past makkelijk in je broekzak, dus heb je altijd je toestel bij je. De speciale software van BlackBerry zorgt ervoor dat je een goed overzicht hebt van al je communicatie.

 Ook zijn er twee uitstekende camera’s aanwezig waarmee je mooie foto’s kunt maken. Aan de achterkant is er een camera aanwezig van 8 megapixels, deze camera is voorzien van een flitser en autofocus. Ook in het donker kun je de mooiste en scherpste foto’s maken. Filmpjes maak je in 1080p kwaliteit. Aan de voorkant van het toestel is een 2 megapixel camera aanwezig waarmee je selfies kunt maken. Om al je bestanden te kunnen bewaren is er een opslagruimte beschikbaar van 16GB.


Stevige behuizing van de BlackBerry Q10


De BlackBerry Q10 heeft een zeer strak ontwerp en een stevige behuizing. De afgeronde hoeken zorgen er voor dat het toestel fijn in de hand ligt. Het display is erg gevoelig, daardoor eenvoudig met één hand te bedienen. Het toestel is voorzien van een typisch BlackBerry toetsenbord, dit zien we tegenwoordig niet meer bij smartphones. Met het toetsenbord maak je sneller berichten of e mail met teksten.


Mogelijkheden van de BlackBerry


Maar de BlackBerry is niet alleen maar goed in het teksten schrijven, er zijn nog meer fijne werkzaamheden welke je ermee kunt doen. Zo bezit de BlackBerry Software A-GPS. Dit is speciale software die nog nauwkeuriger is dan de normale GPS software. Deze software komt van BlackBerry Maps. Voor muziek zit je bij dit model ook goed, een ingebouwde MP3 speler zorgt ervoor dat je altijd je favoriete artiesten kunt luisteren.


Met het aanwezige 4G internet ben je altijd verbonden met je familie en vrienden. Websites bezoeken, een berichtje op whatsapp verzenden het werkt allemaal razendsnel. De BlackBerry Hub helpt je mee om al je berichten en notificaties in een handig overzicht te zetten. Op deze manier hoef je nooit lang te zoeken naar een mail of een berichtje die je hebt binnen gehad.


Hardware en prestaties


Om alles goed en soepel te laten verlopen heeft de BlackBerry een 1500 GHz dual core processor aan boord. In combinatie met het werkgeheugen van 2048MB zorgen zij ervoor dat je alle taken goed uit kunt voeren zonder haperingen of vastlopers. De accu van 2100mAh garandeert je dat je een dag online kunt zijn zonder de accu te hoeven opladen. Is je accu leeg dan kun je deze eenvoudig opladen door middel van een microUSB kabel. Dit model is leverbaar in de kleur zwart. Om een headset aan te sluiten zit er op het model een 3.5 mm aansluiting.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.