10

Item Code: 10

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€269.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

HTC 10


De HTC 10 is een toestel wat we wel mogen scharen bij de top van de smartphones. Onder de motorkap vinden we een zeer snelle Snapdragon 820 processor, met de combinatie van het werkgeheugen van 4GB ben je er zeker van dat je geen last meer hebt van haperingen. Het ontwerp is naast mooi ook nog eens erg betrouwbaar.


De HTC is voorzien van een zeer scherp scherm van 5.2 inch. De hoge resolutie van 2560x1440 pixels zorgt ervoor dat je altijd een haarscherp beeld hebt en prachtige kleuren. 


Is het beeld van je scherm niet meer wat het moet zijn? Quick Repair heeft een specialisatie gemaakt van beeldscherm herstel. Ook van de HTC 10 kunnen zijn het beeldscherm vakkundig en snel herstellen. Aan de achterkant van het toestel is er een camera aanwezig van 12 megapixels, met twee LED flitsers. Om al je documenten en foto’s op te slaan is er 32 GB aan opslagruimte.


Stijlvol design van de HTC 10


Dankzij het prachtige ontwerp steel je altijd de show met dit toestel. De ronde afwerking en elegante uitstraling zorgen voor een verrassende look. De metalen behuizing ligt niet alleen lekker in de hand, het ziet er ook nog eens luxe uit.


In de homeknop onder het touchscreen scherm zit de vingerafdrukscanner verwerkt. Een vingerafdrukscanner heeft twee voordelen, je kunt heel snel je toestel ontgrendelen zodat je toegang hebt tot je telefoon. Ten tweede is je vingerafdruk uniek dus niemand kan bij je gegevens of documenten komen.


Camera’s van wereldformaat


Zowel de camera aan de voor en achterkant beschikken over optische beeldstabilisatie, hierdoor zijn je gemaakte foto’s altijd scherp. Het voorkomt namelijk dat beelden korrelig worden door bewegen tijdens het maken van een foto. De dubbele flitser geeft altijd voldoende licht in minder goede lichtomstandigheden. Met de frontcamera van 5 megapixels maak je de leukste en mooiste selfies. Daarnaast kun je met de camera ook videobellen.


Om al je gemaakte foto’s en video’s op te slaan is er op de HTC 10 een opslagcapaciteit aanwezig van 32 GB. Dankzij een microSD slot kun je dit eenvoudig uitbreiden als je behoefte hebt aan meer ruimte op je toestel.


Krachtige hardware


De HTC is voorzien van krachtige hardware zodat meerdere applicaties draaien totaal geen probleem is. De Snapdragon 820 processor garandeert dat je de zwaarste games en bewerkingen eenvoudig zonder haperingen uit kunt voeren. Het toestel wordt ook niet trager.

De batterij heeft een inhoud van 3000 mAh, dankzij nieuwe software gaat je smartphone efficiënter te werk met de batterij. Hierdoor houd je accu het langer vol. Moet je toch enig moment opladen dan gebeurt dit razendsnel dankzij Quick Charge 3.0.

 

Besturing


De HTC wordt bestuurd door de bekende besturing van Android versie 6. HTC heeft er wel een eigen sausje overheen verwerkt, namelijk HTC Sense. Hierdoor is het toestel nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Ook de interface ziet er zeer strak uit zonder overbodige apps die je toch niet gebruikt.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.