p smart

Item Code: p smart

Herstelling Prijs
LCD vervangen

€100.00

Luidspreker (oor) vervangen

€59.00

Camera vooraan vervangen

€59.00

Camera achteraan vervangen

€59.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€59.00

Backcover/chassis vervangen

€59.00

Simkaarthouder vervangen

€15.00

Cameraglas vervangen

€49.00

Luidspreker vervangen

€59.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€59.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Huawei P Smart

Ieder jaar weer laat Huawei zien dat ze erg sterk zijn in het ontwikkelen van een middensegment toestel. Dit keer hebben ze dat gedaan met de Huawei P Smart. Dit model heeft een mooi groot scherm, dunne schermranden en allerlei nuttige en leuke features.

De dubbele camera aan de achterkant kun je mooie foto’s mee maken met het zogenaamde ‘bokeh’ effect. Hierbij is het onderwerp scherp en de achtergrond wazig gemaakt. Onder de camera is er een snelle vingerafdrukscanner aanwezig om snel je toestel te ontgrendelen. Het toestel heeft ook ruimte voor een tweede simkaart of een extra geheugenkaart.

Zelf ontworpen processor

Zoals vele andere toestellen heeft de P Smart ook een processor onder de motorkap die door Huawei zelf ontworpen is. De Kirin 659 processor zorgt voor voldoende snelheid om alle applicaties te draaien zonder dat het toestel gaat haperen. Met het werkgeheugen van 3GB kun je vlekkeloos meerdere applicaties naast elkaar draaien.

De besturing door het toestel wordt verzorgd door Android 8.0 Oreo. Voor een eigen uiterlijk en functionaliteit is er een schil overheen gezet, de Emotion UI skin van Huawei. Het toestel geeft je standaard toegang tot de Google diensten. Bijvoorbeeld de Play Store waar je kunt kiezen uit vele applicaties om nog meer rendement uit je toestel te halen.

Mooi groot display

Huawei heeft de P Smart voorzien van een mooi groot scherm van 5.65 inch. Het scherm heeft zeer dunne randen en heeft een beeldverhouding van 18:9. Met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels heb je altijd een mooi en scherp beeld.

Op cameragebied is Huawei een zeer sterke speler. Voor een vriendelijke prijs krijg je aan de achterkant van het toestel 2 camera’s. De camera van 13 megapixels schiet de mooiste plaatjes, de secundaire camera kun je inzetten om een mooi scherpte en diepte effect te creëren.

Snelle vingerafdrukscanner

Aan de achterzijde van het toestel is een zeer snelle vingerafdrukscanner aanwezig om je toestel op een veilige manier te ontgrendelen. Een vingerafdruk is uniek, onbevoegden kunnen dus nooit je smartphone openen. Alle documenten en foto’s of persoonlijke gegevens zijn veilig op de Huawei P Smart. Door je vinger op de sensor te leggen word je toestel geopend en kun je er mee werken of bellen.

Extra opslag of een tweede simkaart

De simtray van de Huawei P Smart geeft je keuze uit twee extra’s. Je kunt namelijk kiezen uit een tweede simkaart dan ben je bereikbaar op twee verschillende 06 nummers. Heb je niet voldoende opslagcapaciteit om alle foto’s of documenten op te slaan dan kun je ook een geheugenkaartje gebruiken. Op deze manier kun je nog meer foto’s en video’s maken en opslaan. De Huawei P Smart is een veelzijdig toestel voor een zeer vriendelijke prijs zoals we gewend zijn van Huawei.

Een defect aan de aan/uit knop zorgt ervoor dat je het toestel niet meer aan of uit kunt zetten. Voor een herstel hiervan kun je uitstekend bij Quick Repair terecht. In Aalst of Gent kun je in de winkel binnenlopen.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.