iPhone 5C

Item Code: iPhone 5C

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€70.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€89.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€49.00

Luidspreker (oor) vervangen

€49.00

Luidspreker vervangen

€49.00

Home knop vervangen

€49.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€59.00

Camera vooraan vervangen

€49.00

Camera achteraan vervangen

€49.00

Trilmotor vervangen

€49.00

Batterij vervangen

€49.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone 5C


Is je budget voor een smartphone niet al te groot dan is de iPhone 5C een perfect toestel voor je. Dit model is meer gericht op een budgettoestel, zo is de behuizing van kunststof en ontbreekt de vingerafdrukscanner bij dit model. Maar ondanks dat heeft het toestel nog heel veel goede dingen te bieden. De iPhone 5C is een compact model met een schermformaat van 4 inch en ziet hij er vrolijk uit door de frisse kleuren. Ook dit model van Apple draait op de eigen besturing iOS.


Maak leuke foto’s met de 5C


Ook de iPhone 5C beschikt over een stel goede camera’s waarmee je de mooiste foto’s kunt maken. De 8 megapixel camera maakt snel en mooie scherpe foto’s. Ook het maken van een video is een eenvoudig klusje met de sensor aan de achterkant. Met de camera aan de voorkant kun je een selfie maken of videobellen met vrienden en familie.


Ook het formaat van deze iPhone is een voordeel, met een scherm van 4 inch kun je dit model simpel met één hand bedienen. Moet je weg dan stop je de 5C heel eenvoudig in je broekzak. Eigenlijk alleen maar voordelen dus.


Vrolijke look door de frisse kleuren


De Apple iPhone 5C is er in verschillende vrolijke kleuren waardoor je altijd wel een geschikte kleur vindt die bij je past. Beschikbare kleuren zijn lichtblauw, geel, groen, wit en roze. Je loopt er altijd kleurig en vrolijk bij met de 5C.


Ook met de opslagruimte is er aan de gebruiker gedacht, niet iedereen heeft dezelfde opslagruimte nodig. Dit ligt er helemaal aan waarvoor je het toestel gebruikt. De 5C is er in verschillende opslag varianten, namelijk 8, 16 en 32GB. Zo is er voor iedereen de juiste opslaghoeveelheid, of je nu een fotoverzamelaar bent of juist weinig opslagruimte nodig hebt.


Besturing van iOS


Apple heeft zijn eigen besturingssysteem iOS, de iPhone 5C draait op iOS 7 maar een update naar iOS 10 is mogelijk. Omdat iOS volledig geoptimaliseerd is en perfect samenwerkt met de eigen hardware van Apple heb je een zeer goed en snel werkende smartphone in handen. Ook de interface is eenvoudig zodat dit model van Apple voor iedereen geschikt is.


Overige specificaties van de Apple iPhone 5C


Op multimedia gebied beschikt dit model van Apple over een goede speaker om je favoriete muziek mee te beluisteren. Is de speaker defect en heeft deze een herstelling nodig dan ben je altijd welkom bij Quick Repair voor een professionele herstelling. De inhoud van de accu is 1500mAh, dit is voldoenden om een volledige dag intensief gebruik te maken van je toestel zonder dat deze tussendoor opgeladen moet worden.


De processor die Apple heeft gebruikt is een dualcore processor, dit betekent dat de werkzaamheden worden verdeeld over 2 kernen. In combinatie met het werkgeheugen van 1024 MB heb je een snel toestel die eenvoudig meerdere taken tegelijk aan kan.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.