iPhone 5S

Item Code: iPhone 5S

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€70.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€89.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€49.00

Luidspreker (oor) vervangen

€49.00

Luidspreker vervangen

€49.00

Home knop vervangen

€49.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€59.00

Camera vooraan vervangen

€49.00

Camera achteraan vervangen

€49.00

Trilmotor vervangen

€49.00

Batterij vervangen

€49.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone 5S


De iPhone 5S is een compact toestel met goede specificaties. Dit model is een combinatie van een zeer scherpe prijs, een premium uiterlijk, goede camera’s en uitstekende prestaties. Daarnaast maak je gebruik van razendsnel 4G internet.


Ook is de 5S met een schermformaat van 4 inch een compact toestel, handig want het past in iedere broekzak. In de homebutton heeft Apple de Touch ID sensor verwerkt, hiermee kun je snel en veilig je Apple iPhone 5S ontgrendelen. Ook zijn je documenten veilig opgeborgen achter deze sensor.


Retina display


Het 4 inch display heeft een hoge resolutie waardoor het beeld echt haarscherp is. Op deze manier is het compacte toestel ook geschikt om een film te kijken of een game te spelen. Je gemaakte foto’s kun je ook prima bekijken op het Retina display.


De iPhone 5S is verkrijgbaar in 2 varianten, zowel een 16GB als met een 32GB opslagruimte. Maak je bijvoorbeeld veel foto’s dan is een beetje extra opslagruimte nooit weg. Heb je dit niet nodig dan kies je voor het 16GB model, dan ben je iets goedkoper uit. Ideaal!


Top camera’s


Maak je graag foto’s dan zit je met dit toestel zeker goed, de 5S beschikt over twee uitstekende camera’s. Met de hoofdcamera schiet je mooie foto’s, natuurlijk hoort het maken van een video er ook bij. Met de frontcamera kun je selfies maken en videobellen. Ook je gemaakte filmpjes zijn van zeer goede kwaliteit. Is de camera vooraan van de Apple iPhone 5S defect dan kun je deze laten herstellen bij Quick Repair.


Premium behuizing


Apple heeft de 5S voorzien van een volledig metalen behuizing, hierdoor voelt het toestel zeer stevig aan. In combinatie met het strakke ontwerp heeft het model ook een premium uitstraling, je kunt goed voor de dag komen met de Apple iPhone 5S. In de homebutton zit de Touch ID verwerkt. Door er kort je vinger op te leggen wordt het toestel vrijgegeven. Je hoeft dus geen pincode meer in te voeren. De scanner is ook te gebruiken om bijvoorbeeld je mobiel bankieren app te openen.


iOS is volledig geoptimaliseerd


Elke iPhone draait op iOS het eigen besturingssysteem van Apple. Mede hierdoor werkt het toestel perfect, de hard en software zijn op elkaar afgestemd. Om het maximale rendement uit je iPhone te halen. Hierdoor werkt ook alles efficiënt met elkaar samen.


De accu van de 5S is voorzien van een inhoud van 1560mAh, dit is voldoende om een hele dag intensief bezig te kunnen zijn. Heb je na verloop van tijd toch een lege accu dan is deze snel weer opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel. Na een korte tijd kun je weer optimaal genieten van je iPhone 5S. Loop je batterij te snel leeg dan kan dit duiden op een defecte batterij, bij Quick Repair kun je de batterij laten controleren en indien nodig verzorgen zij een vervanging van de batterij. Snel en vakkundig wordt er een nieuwe batterij ingezet.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.