iPhone 6 Plus

Item Code: iPhone 6 Plus

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€85.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€115.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€59.00

Luidspreker (oor) vervangen

€59.00

Luidspreker vervangen

€59.00

Home knop vervangen

€59.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€69.00

Camera vooraan vervangen

€59.00

Camera achteraan vervangen

€59.00

Cameraglas vervangen

€59.00

Trilmotor vervangen

€59.00

Batterij vervangen

€59.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone 6 Plus


Ben je een liefhebber van een groot display dan is de Apple iPhone 6 Plus een ideaal toestel voor je. Dit model is de eerste iPhone met een 5.5 inch display. Hiermee is het scherm een stuk groter dan zijn voorgangers, ideaal dus om een film op te kijken of een game te spelen.


Verder is de iPhone 6 Plus een premium toestel met alle materialen en het ontwerp wat is gebruikt. Het slanke design met mooie materialen zorgt voor een zeer mooi uiterlijk. Maar ook aan de binnenkant zit het goed met een krachtige processor en een stel goede camera’s.


Prachtig Retina display


Voor het eerst vinden we bij een iPhone een echt groot scherm, het grote scherm is perfect geschikt om video’s mee te bekijken. Beelden zijn haarscherp, dit komt door de hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels.


Bij iedere iPhone wordt er veel aandacht geschonken aan het uiterlijk, daardoor is de iPhone 6 Plus ook weer een echt premium toestel geworden. Door de metalen behuizing voelt het toestel stevig aan, de afgeronde kanten zorgen ervoor dat het model perfect in de hand ligt.


Uitstekende camera’s


Maak je graag overal leuke kiekjes van dan zit je met de iPhone 6 Plus helemaal goed. Apple heeft ook dit model voorzien van twee uitstekende camera’s. Met de camera aan de achterzijde van het toestel maak je met gemak de mooiste foto’s. De frontcamera is prima geschikt om een leuke selfie te maken of om mee te videobellen.


Je kunt je gemaakte foto’s direct terugkijken op het mooie grote scherm. Om je foto’s te bewerken zijn er ook genoeg opties aanwezig op dit model. Je kunt een leuke filter toevoegen of het contract bewerken tot de perfecte foto.


High end prestaties met de iPhone 6 Plus


De Apple A8 chip is het kloppende hart onder de motorkap van de 6 Plus. De processor zorgt ervoor dat alles soepel en vloeiend verloopt zonder haperingen. Ook de zwaarste bewerkingen worden moeiteloos uitgevoerd. Ook een zware game kun je spelen zonder problemen.


In de homeknop van de iPhone 6 Plus vinden we wederom een Touch ID sensor. Deze scanner maakt het mogelijk om razendsnel je toestel te ontgrendelen door je vinger op de knop te leggen. Geen pincodes of wachtwoorden invoeren meer, en het is nog veiliger ook.Besturing van het toestel


Natuurlijk wordt de iPhone 6 Plus door de eigen besturing van Apple, namelijk iOS. Doordat Apple zowel de hardware als de software heeft ontwikkeld is dit perfect op elkaar afgestemd. Het werkt niet alleen goed maar ook efficiënt voor je batterijduur.


Heb je een defect aan je Apple iPhone 6 Plus maar weet je niet wat er precies aan de hand is. Laat je toestel even nakijken bij Quick Repair. Verschillende soorten herstellingen worden er gedaan, je kunt dan denken aan dockconnector herstellen, camera glas vervangen, de accu vervangen, nieuw scherm, powerknop vervangen en nog veel meer. Altijd met garantie tegen de beste kwaliteit.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.