iPhone 6S Plus

Item Code: iPhone 6S Plus

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€90.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€125.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€59.00

Luidspreker (oor) vervangen

€59.00

Luidspreker vervangen

€59.00

Home knop vervangen

€59.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€65.00

Camera vooraan vervangen

€59.00

Camera achteraan vervangen

€59.00

Cameraglas vervangen

€59.00

Trilmotor vervangen

€59.00

Batterij vervangen

€59.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

iPhone 6S Plus


De iPhone 6S Plus heeft hetzelfde nieuwere ronde design als de iPhone 6, maar is simpelweg een flink stuk groter. Het schermdiagonaal is bijna 40% groter dan zijn voorgangers, iPhone stond bekend om een compact toestel. Maar met deze iPhone 6S Plus is dat niet meer het geval. Het ontwerp is wat eenvoudiger dan eerdere iPhones, er is wel aluminium gebruikt voor de behuizing. Ook de knoppen hebben een make over ondergaan, deze zijn nu langwerpig in plaats van rond. Daardoor ook makkelijker te vinden. Deze zijn ook te vervangen bij een defect door Quick Repair.


Scherm in FULL HD


Dit model van Apple is het eerste model wat een FULL HD resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. Met een scherm van 5.5” levert dit uniek mooie beelden op, haarscherp bij het kijken van films of bij het spelen van een game. Ook de kijkhoeken en de helderheid zijn niets mis mee, kort gezegd veel kwaliteit is er in het scherm gelegd van de Apple iPhone 6S Plus.


Met de iPhone 6S Plus introduceert Apple de tweede generatie processors. De Apple A8 wijkt niet veel af van de A7 chip, al zijn de kloksnelheden wel verhoogd naar 1,4 gHz. Een snelheidverbetering van 25% ten opzichte van de eerdere modellen. Het goedkoopste model bezit 16GB aan opslagruimte, het werkgeheugen is 1GB. De opslagruimte is wel uit te breiden naar 64GB.


Optische beeldstabilisatie


Zoals in ieder Apple model beschikt ook de iPhone 6S Plus over uitstekende camera’s. De camera is voorzien van optische beeldstabilisatie waardoor bewegingen van je handen worden gecorrigeerd, en dat is te zien aan de haarscherpe foto’s. De resolutie van de camera is 8 megapixels. Ook de video’s die je maakt met het toestel zijn mooi scherp en mankeert niets aan. De flitser geeft voldoende licht om ook in het donker perfecte foto’s te maken. Heb je een defect camera glas dan hersteld Quick Repair deze voor €59.


Accu van de iPhone 6S Plus


Dit toestel van Apple heeft een accu met een inhoud van 2915 mAh, dit is meer dan voldoende om er een hele dag intensief mee bezig te zijn. Een slimmigheidje door middel van het IDLE gebruik zorgt ervoor dat je zeer zuinig met energie van de accu omspringt.

De iPhone 6S Plus draait op de nieuwste versie van iOS namelijk iOS 8. Er zijn leuke nieuwe features toegevoegd voor de gebruiker. Door het grote scherm zie je veel meer functies van je telefoon. Bepaalde apps kun je ook horizontaal gebruiken, waarbij ze een soort iPad modus hanteren. Ook bij de landschapsmodus krijg je een speciaal beeld voorgeschoteld.


 Een van de nieuwste features van iOS 8 is de mogelijkheid om een ander toetsenbord te installeren. Een handige twee functie is de uitbreiding van de notificaties. Je kunt namelijk vanuit een berichtje direct in een klein venster een antwoord terugsturen. Enig nadeel van de iPhone 6S Plus is dat het toestel te groot is om met een hand te bedienen, je hebt dus echt twee handen nodig om het te bedienen.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.