iPhone 7

Item Code: iPhone 7

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€85.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€135.00

Luidspreker vervangen (oor)

€75.00

Luidspreker vervangen

€75.00

Home knop vervangen

€75.00

Knop vervangen (power/volume/mute)

€95.00

Camera vooraan vervangen

€75.00

Camera achteraan vervangen

€75.00

Trilmotor vervangen

€75.00

Batterij vervangen

€75.00

Dock connector vervangen (opladen/microfoon)

€75.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone 7


Met de iPhone 7 heb je een toestel vol met bijzondere bijzondere functies, een strak ontwerp en de nieuwste hardware. De iPhone 7 is het eerste toestel met een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Nog meer mogelijkheden voor fotografie dus. Je hebt met de Apple A10 Fusion chipset genoeg rekenkracht om alle zware taken te vervullen. Dankzij een hoge resolutie heeft het toestel een zeer mooi beeldscherm. Ook de 3D touch is meegenomen, met deze unieke functie kun je op verschillende plekken harder drukken voor meer opties.


Premium ontwerp


Apple heeft weer veel aandacht gegeven aan het ontwerp, de iPhone 7 is een mooi afgewerkt model. Door de gebruikte materialen voelt het toestel erg degelijk aan, de ronde hoeken zorgen ervoor dat het toestel bijzonder goed in de hand ligt. Ook het geluid van de iPhone is bijzonder goed en helder. Heb je een defect met je geluid of de speaker? Loop even binnen bij Quick Repair om dit te laten herstellen.


Aan de achterkant vinden we een dubbele camera, de tweede camera heeft een 2x optische zoom. Hiermee kun je objecten van ver met veel detail vastleggen. Daarnaast kun je de twee camera’s gebruiken om prachtige portretfoto’s te maken. Het onderwerp is zeer scherp terwijl je de achtergrond wazig kunt maken. Aan de voorkant heeft de iPhone 7 een 7 megapixel camera waarmee je de mooiste selfies kunt maken, ook videobellen kun je met deze camera doen.


Groter display


De iPhone 7 beschikt over een wat groter beeldscherm. Met een 5.5 inch scherm is het toestel ideaal om films te kijken of een game te spelen. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels is het beeld haarscherp. Ben je een film aan het kijken of een game aan het spelen, het is ronduit genieten door de haarscherpe beelden en de kleuren die het scherm aflevert.


Je hoeft in de regen ook niet bang te zijn dat je toestel defect raakt, de iPhone 7 is uitgerust met een IP67 certificering. Dit betekent dat het toestel waterdicht is. Ook een plons in een bak water overleeft je iPhone 7. Het display van deze iPhone ondersteunt 3D Touch, druk je harder op je app iconen dan komen er bepaalde extra functies tevoorschijn. Daarnaast kun je ook kleine voorvertoningen van foto’s bekijken.


Genoeg keus in kleur en opslagruimte bij de iPhone 7


Apple heeft ervoor gezorgd dat er voor iedereen wel een toestel geschikt is. Veel verschillende kleuren en opslag varianten. Je kunt kiezen tussen 32, 128 of zelfs 256 GB aan opslagruimte. Daarnaast is de iPhone 7 ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart, of een stijlvolle zilveren of een rosé kleur. Je koopt de iPhone 7 die perfect bij je past.

Elke iPhone draait op het op het mobiele besturingssysteem van Apple, iOS. Doordat Apple de soft en hardware in handen heeft is dit perfect op elkaar afgestemd. Het toestel werkt bijzonder gebruiksvriendelijk en is snel.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.