iPhone 8 Plus

Item Code: iPhone 8 Plus

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€140.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€170.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon)

€75.00

Luidspreker (oor) vervangen

€75.00

Luidspreker vervangen

€75.00

Home knop vervangen

€75.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€75.00

Camera vooraan vervangen

€75.00

Camera achteraan vervangen

€105.00

Trilmotor vervangen

€75.00

Batterij vervangen

€75.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone 8 Plus


Opvolger van de Apple iPhone 7 Plus is deze iPhone 8 Plus. Wel zijn er een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Sinds de iPhone 4S is er weer gebruik gemaakt van een hoogwaardige glazen behuizing. Ook beschikt de 8 Plus onder de motorkap over een krachtige en zuinige Apple A 11 Bionic chip. Het scherm van de iPhone 8 Plus is een mooie en grote 5,5 inch Retina Display. De content spat van je beeldscherm af en komt tot leven. Verder heeft  het toestel alle gemakken die we van Apple zijn gewend. Besturing van het toestel gebeurd met iOS 11. De iPhone 8 Plus heeft verder een dubbele camera. Display problemen of een gebarsten scherm wordt hersteld door Quick Repair op professionele wijze.


De 8 Plus is de eerste iPhone die je draadloos op kunt laden. De glazen behuizing maakt dit mogelijk, Qi draadloos opladen wordt ondersteund. Nog een gemak erbij voor je toestel! Een kenmerk van de Plus serie is het grotere scherm, het gebruik van het 5,5 inch Retina Display maakt het mogelijk om films en video’s perfect te bekijken.


Puur luxe met glazen achterkant


Apple staat al bekend om zijn luxe uitstraling wat betreft de iPhone, maar de iPhone 8 Plus overtreft dit wederom met de glazen behuizing. Met de kwaliteit van de behuizing zit Apple ook nu weer goed, deze is prima op orde. De behuizing is stevig en een echte meerwaarde voor je 8 Plus.


Camera’s zijn verbeterd


Ten opzichte van de iPhone 7 Plus is de camera bij de iPhone 8 Plus weer wat verbeterd. Door de verbeterde sensoren die nog meer licht opvangen zijn de foto’s nog meer helder. Met de dubbele camera kun je prachtige portretfoto’s schieten. Quick Repair herstelt en repareert een defect aan je iPhone 8 Dubbele camera terwijl je er op wacht.


Extra 3D Touch


De touchscreens van Apple hebben een handig extraatje. Druk je iets harder op het scherm dan komt er een lijstje met handige opties tevoorschijn. Door deze extra kun je eenvoudig en supersnel foto’s en video’s delen met je vrienden. Binnen apps kun je dankzij 3d Touch snel en eenvoudig de instellingen aanpassen. De Apple iPhone 8 plus is beschikbaar met zowel 64 GB als 256 GB interne opslag. Genoeg ruimte dus voor video’s, foto’s en niet te vergeten je favoriete apps. Ook krijg je van Apple nog 5 GB aan gratis opslagruimte in iCloud.


Besturing van de iPhone 8 Plus


Standaard op de iPhone 8 Plus staat Apple’s eigen besturingssysteem iOS 11. Dit maakt het geheel erg overzichtelijk en veilig in gebruik. In vergelijking met iOS 10 heeft iOS 11 een aantal verbeteringen. Het vernieuwde Control Center is geheel naar eigen smaak aan te passen, daarnaast zijn de multitasking functies uitgebreid.

Ondervind je problemen bij de werking van je iPhone 8 Plus, maar weet je niet wat er mankeert aan je toestel? Laat je toestel nakijken bij Quick Repair, scherp geprijsd en altijd vakkundig herstelt. 

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.