iPhone X

Item Code: iPhone X

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€199.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€270.00

Backcover vervangen

€150.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon)

€115.00

Luidspreker (oor) vervangen

€115.00

Luidspreker vervangen

€115.00

Knop vervangen (power, volume, mute)

€115.00

Camera vooraan vervangen

€115.00

Camera achteraan vervangen

€115.00

Trilmotor vervangen

€115.00

Batterij vervangen

€75.00

Cameraglas vervangen

€59.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Apple iPhone X

 

Met de Apple iPhone X heeft Apple een erg opvallend toestel uitgebracht. Deze iPhone heeft namelijk als eerste toestel een compleet andere voorkant. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van een homebutton en de schermranden zijn minimaal geworden. Daarnaast straalt de iPhone X één en al luxe uit.

Aan de achterzijde van het toestel is er een dubbele camera aanwezig, de hoge resolutie in combinatie met het AMOLED display leveren prachtige scherpe beelden op. Aan de binnenkant van de iPhone X bevindt zich de A11 chip, deze krachtige chip is eveneens erg zuinig. De chip zorgt ervoor dat je met minimaal gebruik van energie de zwaarste taken uit kunt voeren, zonder dat het direct ten koste gaat van je batterij waardoor de batterij ook dan lang meegaat. Reparatie van de iPhone X dockconnector om je batterij op te laden kan Quick Repair snel voor je repareren.

 

Optimaal formaat scherm

 

Bij de iPhone X heeft Apple het voor elkaar gekregen om de schermranden drastisch terug te brengen. Meer display zorgt voor een perfect formaat scherm om games en andere zaken te doen op je toestel. Ondanks het grote scherm is het toch gelukt om de IPhone X redelijk compact te houden.

 

Het super AMOLED display

 

De iPhone X is uitgevoerd met een groot AMOLED display. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven op je toestel. Alle kleuren zijn echt scherpe kleuren, hierbij is zwart ook intens zwart zoals het hoort te zijn. Hier laten andere merken nogal eens een steekje vallen, bij deze Apple is dit perfect.

De 3D touch is weer teruggekeerd, hierbij kun je harder drukken op de App iconen waardoor er extra opties weergegeven worden. Tevens kun je op een ontvangen foto of notificatie drukken om een kleine preview te geven.

 

Portretfoto’s met de dubbele camera

 

De iPhone X is aan de achterzijde uitgerust met twee goede camera’s. Zowel een telefoto lens als een normale lens. De telefoto lens heeft 2X optische zoom waardoor er geen detail verloren gaat. Een combinatie van de twee camera’s kun je gebruiken voor het maken van een portretfoto, hierbij krijg je een mooi diepte effect.

 

Gebruik van iOS 11

 

Het toestel werkt zonder problemen en lekker soepel door, ook bij zware belasting ondervinden we geen problemen met iOS 11. Het besturingssysteem is speciaal geoptimaliseerd voor de iPhone X en dat is te merken in gebruik. Het Control Center van iOS 11 heeft een complete make over gehad, hierdoor passen alle functies op één scherm.

Ondanks de goede zorgen van Apple kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je iPhone X een reparatie nodig heeft. Quick Repair voert al deze reparaties voor je uit. Heb je geen geluid meer op je toestel dan vervangen wij voor € 115 het oor van de luidspreker bij een iPhone X. In veel gevallen klaar terwijl je wacht, alle reparaties worden uitgevoerd door gespecialiseerd personeel.
U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.