iphone XR (A2105)

Item Code: iPhone XR (A2105)

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect premium compatibel

€165.00

Scherm gebroken en/of LCD defect OEM (origineel)

€225.00

Camera achteraan vervangen

€95.00

Camera vooraan vervangen

€95.00

Trilmotor vervangen

€95.00

Simkaarthouder vervangen

€35.00

Luidspreker vervangen

€85.00

Dockconnector vervangen (opladen/microfoon/audiojack)

€95.00

Luidspreker (oor) vervangen

€85.00

Cameraglas vervangen

€49.00

Batterij vervangen

€75.00

Backcover vervangen

€150.00

Waterschade behandeling

€69.00

Analyse (onderzoek)

€39.00

  • stap 1: Vul het formulier volledig in
  • stap 2: U ontvangt een verzend label in uw mailbox ( kijk ook in jouw spam ! )
  • stap 3: Breng jouw verzending naar jouw dichtstbijzijnde postkantoor.
  • stap 4: Eens wij de verzending ontvangen hebben, analyseren wij het probleem en nemen verder contact met je op .

UW TOESTEL IS VERZEKERD TOT 500 EURO!

Apple iPhone XR

Apple presenteerde in 2013 voor het eerst een budget gericht toestel de iPhone 5C. Naast de andere topmodellen heeft Apple ervoor gekozen weer een budget gericht toestel op de markt te presenteren, de iPhone XR. Voor minder geld krijg je met de iPhone XR een goede iPhone, alleen de extra’s lever je op in.

Een modern ontwerp met een degelijke behuizing en een randloos scherm. Een enkele camera bevindt zich aan de achterzijde van de telefoon waar je mooie foto’s mee maakt. De Apple A12 chip geeft je toestel voldoende rekenkracht. De iPhone XR is uitgerust met een LCD display, de beeldkwaliteit is iets minder maar zeker niet slecht. Het beeld van 6,1 inch is groot genoeg voor films en games. Rondom het scherm heeft de XR minimale randen net zoals de XS en de XS plus. Hij oogt hetzelfde als zijn duurdere broers. Aan het uiterlijk van het toestel kun je niet zien dat de uitgave een budgettoestel is.

Scherm herstelling kun je laten uitvoeren bij Quick Repair. Snel en vakkundig je scherm weer als nieuw.

Een defect aan de enkele camera

Apple is op het gebied van camera’s altijd sterk geweest, je kunt met de iPhone XR de mooiste foto’s maken. Tevens is de camera van een smartphone één van de meest gebruikte onderdelen, begrijpelijk moet deze dan perfect werken. Onscherpe foto’s, of nog erger een niet werken camera wordt je niet blij van. Gelukkig is er dan Quick Repair voor de reparatie van je iPhone XR enkele camera, snel en scherp geprijsd kun je zo weer mooie foto’s en selfies maken.

Batterij vervangen

Onderdelen welke worden gebruikt slijten, dit is een normaal verschijnsel bij een iPhone. Echter sommige onderdelen welke slijten worden wel als vervelend ervaren, een goed voorbeeld hiervan is de batterij. Lang gaat het goed, maar dan moet de batterij steeds sneller worden opgeladen. Daarbij helpt niet mee wanneer je een niet volledig leeggelopen batterij steeds weer herlaadt, kortom je batterij van de iPhone XR moet hersteld worden. Ook voor reparatie van de batterij kun je langskomen bij Quick Repair.

iPhone XR trilmotor herstellen

Op sommige momenten is het verstandig om het geluid van je telefoon uit te zetten en gebruik te maken van de trilfunctie. Een defecte trilmotor van je iPhone XR zorgt ervoor dat het toestel geen trilsignalen meer geeft. Voor €95 wordt dit probleem verholpen en werkt de trilmotor weer als nieuw.

Simkaarthouder repareren

De simkaarthouder van een toestel is waarschijnlijk één van de belangrijkste componenten in je iPhone XR. Zonder de simkaart heb je geen verbinding met de telefoonmaatschappij, gevolg is dat je eigenlijk niks meer met je telefoon kunt doen. Bellen wordt onmogelijk gemaakt. Toch gebeurd het vaak dat de simkaarthouder de simkaart niet meer kan lezen, reparatie van je iPhone XR simkaart houder is nodig. Kom langs bij Quick Repair, terwijl je wacht wordt je simkaart houder weer als nieuw gemaakt.U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.