G3 Mini

Item Code: G3 Mini

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€95.00

Batterij vervangen

€35.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

LG G3 Mini

Net als bij de G2 heeft ook de G3 een kleiner broertje gekregen. Eigenlijk is de term een beetje ongeloofwaardig want de G3 Mini heeft een scherm van 5 inch. Dit model heeft dezelfde looks meegekregen als zijn grote broer, de specificaties zijn niet heel ingrijpend veranderd. De hardware knoppen zijn ook bij de G3 op de achterkant geplaatst, de camera is een 8 megapixels exemplaar.

Uiterlijk van de LG G3 Mini

De G3 Mini lijkt exact op zijn broer alleen dan in verkleinde versie, een premium uiterlijk als de duurdere versie. Het beeldscherm loopt van rand tot rand, vooral de smalle randen aan de boven en onderzijde doen het toestel goed. Naast de luidspreker zit een rood notificatielampje en de secundaire camera. Zowel de headset als de microUSB aansluiting zitten aan de onderkant van het toestel. Om de randen zo dun mogelijk te houden zitten er rondom het toestel geen knoppen. Alle bedieningsknoppen zijn te vinden aan de achterzijde, deze steken niet uit maar zijn nog prima te vinden.

De achterkant van het toestel heeft een lichte bolling en de backcover heeft een soort aluminium look wat geborsteld is. De achterkant is afneembaar, de SIMkaart en microSD kaart kun je verwisselen. Door het kleinere formaat ligt het toestel lekker in de hand, de achterkant is weliswaar van kunststof maar voelt solide aan en maakt een degelijke indruk.

De accu

De accu van de G3 Mini heeft een capaciteit van 2540 mAh. Dit is iets groter dan de G2 Mini, maar het beeldscherm is ook iets groter. Bij normaal gebruik van het toestel doe je er ongeveer maximaal anderhalve dag mee. Je hoeft dus niet bang te zijn halverwege de dag met een lege accu te zitten als je iedere avond je toestel oplaadt.

Het toestel beschikt over het eerste scherm wat is uitgevoerd in Quad HD. Dit is een resolutie van 2560x1440 pixels. De beeldkwaliteit laat niets te wensen over, je beschikt over een scherp en helder beeld. Ook de kleuren zijn goed te zien, ook bij zonlicht blijft alles goed zichtbaar. Helaas heeft het toestel geen omgevingslicht sensor waardoor de helderheid niet wordt aangepast. Een defect aan je beeldscherm is één van de meest voorkomende defecten, toestel is gevallen en het scherm is gebarsten of compleet kapot. Quick Repair herstelt het beeldscherm van de LG G3 Mini voor de vriendelijke prijs van €95.

Camera op de LG G3 Mini

Op het toestel zit een 8 megapixel camera waarbij gebruikt wordt gemaakt van lasertechnologie die ook gebruikt wordt in stofzuigers van LG. Hierdoor is het scherpstellen van het beeld erg snel. De interface is erg simpel gehouden, de instellingen zitten onder een tandwiel icoontje. Bij het daadwerkelijk nemen van een foto lijkt het toestel een beetje traag. De kwaliteit van de genomen foto’s is wel naar behoren, alleen bewegende beelden fotograferen is een lastige klus om die goed op beeld te krijgen.

Al met al is de LG G3 Mini een prima smartphone voor de prijs die je ervoor betaald. Sommige prestaties misstaan ook niet bij een toestel die een prijscategorie hoger ligt. 

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.