G4

Item Code: G4

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€149.00

Camera vooraan vervangen

€59.00

Camera achteraan vervangen

€59.00

Luidspreker (oor) vervangen

€59.00

Luidspreker vervangen

€59.00

Batterij vervangen

€59.00


  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 1 jaar garantie
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

LG G4


De opvolger van de G3 van LG is deze LG G4. Wanneer je enthousiast bent over de G3 dan word je nog vrolijker van de G4. De design en de knoppen van de G4 zitten op dezelfde positie als bij de G3, maar er zijn ook veel dingen verbeterd natuurlijk.


De camera’s, materialen en de hardware hebben een verbetering gekregen. Maar ook zijn de mogelijkheden uitgebreid van de LG G4. Daarnaast kun je bij dit model kiezen wat voor achterkant je wilt, een kunststof of leren achterkant.


Design van de LG G4


De design van de G4 komt veel overeen met zijn voorganger wat een succes is gebleken. De knoppen aan de achterkant van de G3 waren een groot succes, dus deze zijn ook bij de G4 op dezelfde plaats te vinden. Ze zijn eenvoudig te bedienen en steken niet uit het toestel.


Bij de G4 heb je keuze uit verschillende kleuren, maar ook het materiaal van de backcover kun je kiezen. Zo kun je kiezen uit een aantal kleuren leer, maar ben je meer een liefhebber van kunststof dan heb je ook daarin een aantal verschillende kleuren. Zo weet je zeker dat je het model kiest wat perfect bij je past.


High end display


De LG G4 heeft een beeldscherm waar je u tegen zegt, net als de G3 heeft het toestel een beeldscherm van 5.5 inch groot met een Quad HD resolutie. Door het zogenaamde IPS Quantum technologie komen kleuren nog mooier en natuurlijker uit op het scherm.


Een ander vlak wat LG flink verbeterd heeft zijn de camera’s op de LG4. Waar de G3 nog een camera had met een resolutie van 2.1 heeft de LG een camera van maar liefst 8 megapixels. Ook de sensor is flink verbeterd, de foto’s die je maakt zijn dan ook veel scherper en mooier dan het vorige model.


Het zelfde geldt voor de achterkant van het toestel, de camera van 16 megapixels maakt zeer mooie en duidelijke foto’s. Scherpstellen met de autofocus zorgt ervoor dat je altijd de mooiste en scherpste foto’s maakt. Ook bij minder goed weer of in de nacht is je foto goed van kwaliteit. Ook kun je met de camera aan de achterkant mooie filmpjes maken, dit doe je in 4k kwaliteit. Is je camera aan de achterkant van de G4 defect dan kun je deze laten herstellen bij Quick Repair.


Snelle processor


Onder de motorkap van de G4 is de magische plaats waar de snelheid wordt gemaakt, met een krachtige Snapdragon 808 kun je al je taken snel uitvoeren. Zes kernen werken met elkaar samen om een maximaal rendement te behalen. Zware games zijn geen probleem en kun je zonder haperingen of vastlopers makkelijk spelen. Dankzij de accu van 3000mAh zit je niet snel met een lege accu, moet je toch op enig moment de accu opladen dan gebeurt dit snel dankzij de snellaad technologie van Quick Charge 2.0

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.