Samsung reparatie Gent

Dit Koreaanse topmerk doet al jaren mee in de top van de smartphones, en laten we eerlijk zijn wie kent Samsung nu niet. De nieuwste serie telefoons die Samsung heeft uitgebracht is de Galaxy serie. Grote schermen met ronde kanten kenmerken de Samsung telefoons. Krachtige software om alle apps en de geweldige features soepel te laten functioneren op je toestel. De besturing van een Samsung telefoon draait op het gebruiksvriendelijke en zeer populaire besturingssysteem Android. Bij zowel oude als nieuwe toestellen wordt dit systeem gebruikt, vooral de nieuwste toestellen maken gretig gebruik van het systeem. Je beschikt altijd over de beste software, de nieuwste mogelijkheden en snelle apps. Werkt de software niet meer als nieuw, breng je Samsung naar Quick Repair voor een professionele controle.
 
Android zorgt ervoor dat je altijd en overal de beste beleving hebt op je Samsung. Apps kunnen eenvoudig aangeschaft worden via de Google Play Store, updates worden automatisch uitgevoerd zodat je nooit achterloopt door verouderde software. Gegarandeerd een veilig gebruik voor je Samsung toestel.

Stof en waterbestendig

De nieuwste toestellen van Samsung kun je gebruiken onder alle omstandigheden, stof en water zijn geen bedreiging meer voor je telefoon. Zowel de Galaxy als de Note serie zijn stof en waterbestendig en hebben een IP68 certificaat. Dus in de regen kan je een Samsung gewoon gebruiken, in ons vochtige landje is dat geen overbodige luxe.
 Een van de populairste toestellen is op het moment de Samsung Galaxy S 10/10+. Onder meer door de perfecte camera die het toestel heeft, de 12+12+16 MP megapixel camera. De dubbel diafragma lens reageert hetzelfde als je ogen en schakelt tussen verschillende lichtomstandigheden. Over het algemeen worden op ieder toestel de camera’s van Samsung wel gewaardeerd door de prachtige foto die er mee gemaakt kunnen worden. Tijd om lekker veel selfies te maken en deze te versturen naar vrienden of te plaatsen op social media. Bij een defect van je camera kun je eenvoudig binnenlopen bij Quick Repair om dit te laten herstellen, voor de Samsung Galaxy S9 kost deze €59.

Is je Samsung batterij te snel leeg? 

Een software update zorgt ervoor dat je toestel soepel blijft draaien, maar ook voor de veiligheid is het belangrijk. Toch kunnen na een update ook kleine problemen optreden met de batterij, door de zwaardere software kan het mogelijk zijn dat de batterij eerder leeg is en opgeladen moet worden. Dit geeft nog niet echt een groot probleem als deze een dag meegaat, als je steeds eerder je batterij op moet laden wordt het tijd voor een nieuwe batterij. Een batterij voor de Samsung Galaxy S9 is al verkrijgbaar voor €59 inclusief één jaar garantie. 
Ook bij alle andere modellen van Samsung voeren wij reparaties en herstellingen uit, Quick Repair is altijd scherp geprijsd. In veel gevallen klaar terwijl je wacht, ons doel is bereikt wanneer je lachend met een goed werkende telefoon weer de winkel verlaat.