Galaxy S7 (G930F)

Item Code: Galaxy S7 (G930F)

Herstelling Prijs
Scherm gebroken en/of LCD defect

€125.00

Backcover vervangen

€59.00

Audiojack vervangen

€59.00

Luidspreker vervangen

€59.00

Camera vooraan vervangen

€59.00

Camera achteraan vervangen

€59.00

Cameraglas vervangen

€59.00

Batterij vervangen

€59.00

Waterschade behandeling

€69.00

Analyse (onderzoek)

€39.00

software probleem

€59.00

  • Klaar terwijl u wacht
  • Uw toestel als nieuw terug

Bij Quick Repair altijd:

  • 12 maanden garantie OEM scherm
  • 3 maanden garantie compatibel scherm
  • Scherp geprijsd
  • Snel & vakkundig

Samsung Galaxy S7


De Samsung Galaxy S7 is zonder twijfel een top smartphone. Vanaf de geweldige camera tot de snelle processor, het stijlvolle ontwerp tot aan de waterdichte behuizing. Samsung heeft de Galaxy S7 compleet gemaakt en niets vergeten.


Naast de indrukwekkende specificaties is deze Samsung ook verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder grijs, zilver, zwart en roze. Dankzij de besturing van Android is het toestel zeer eenvoudig te bedienen.


De mooiste foto’s met de Galaxy S7


De Samsung Galaxy S7 heeft een camera aan boord waar je in een handomdraai de mooiste foto’s mee maakt. Door de geavanceerde sensor kunnen je plaatjes die je wilt schieten bijna niet meer mislukken. Ook bij minder goed licht maak je de mooiste foto’s met dit toestel.


De 12 megapixel camera beschikt over autofocus en een flitser, dit in combinatie met slimme software wordt het je extra makkelijk gemaakt om foto’s in topkwaliteit te maken. Met de Pro modus laat Samsung jou de fotograaf uithangen, je kunt alle instellingen naar eigen hand zetten. Ondervind je problemen bij het maken van een foto? Dit kan duiden op een defect van de camera, Quick Repair hersteld camera problemen bij de Samsung Galaxy S7. Maak een afspraak op de website of kom langs in een van de winkels.


Praktisch design


Ook dit design is van topkwaliteit zoals we gewend zijn van Samsung, geweldig gestroomlijnd en ziet er zeer luxe uit. De behuizing van glas en metaal ligt dankzij de ronde hoeken bijzonder lekker in de hand. Maar het toestel is niet alleen maar mooi, ook bijzonder praktisch. Door de IP67 certificering is het toestel namelijk ook stof en waterdicht. In de regen bellen is dus geen probleem met dit toestel.


Extra krachtige Android telefoon


De Samsung Galaxy S7 draait op Google Android, deze besturing staat erom bekend het, naast de gebruiksvriendelijkheid, perfect is geïntegreerd met de diensten van Google. Je hebt bijvoorbeeld toegang de Google Play Store waar je kunt kiezen uit miljoenen apps voor je smartphone.


De opslagcapaciteit van de Galaxy S7 is 32GB, hier kun je leuke foto’s en films opslaan die je hebt gemaakt. Heb je hier niet voldoende aan dan is dit uit te breiden met behulp van een microSD kaartje.


Bijzonder display


Het display van dit Samsung model is 5.1 inch groot. Dit is een mooi en goed formaat om films op te bekijken of al je andere taken te doen. Door de Quad HD resolutie bekijk je alle beelden in haarscherpe kwaliteit. Het toestel is bovendien voorzien van SAMOLED technologie, dit zorgt ervoor dat de kleuren extra helder worden weergegeven. Bovendien beschikt de Galaxy S7 over het superzuinige Always On Display, zwarte pixels worden namelijk gewoon uitgeschakeld. Hierdoor verbruiken ze ook geen energie.


Zeer krachtige processor


Samsung heeft de Galaxy S7 voorzien van een krachtige Exynos processor welke Samsung zelf heeft ontwikkeld. Hierdoor weet je zeker dat de software perfect aansluit bij de hardware. Ook zware taken en 3D games worden eenvoudig uitgevoerd door dit model van Samsung.

U weet niet wat er mankeert aan uw toestel ?
Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.